Brueren_Showroom.jpg

Nieuwe auto

Een nieuwe auto kopen is lang niet altijd even makkelijk. Wil ik een benzine of een diesel? Welke kleur? Welke opties? Wat zijn de garanties? Krijg ik wel genoeg voor mijn inruilauto?!

Ook voor uw nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Het voordeel is dat wij merkonafhankelijk zijn en u dus goed en objectief kunnen adviseren. Wij kunnen uw nieuwe auto leveren zoals u het wilt, van welk merk dan ook. In tegenstelling tot wat sommige informatiebronnen zeggen, behoudt u altijd de fabrieksgarantie. Dus mocht het zo zijn dat er gedurende de periode van de fabrieksgarantie onverhoopt iets aan uw auto mocht mankeren, dan wordt dit te allen tijde kosteloos gerepareerd.

Dus bent u van plan een nieuwe auto te kopen, vaak kunnen wij u een beter voorstel doen dan de betreffende dealer. U kunt gerust met uw offerte langskomen! En laat ons u een beter voorstel doen! Velen gingen u voor. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend!

Lada Kalina 1118 Nieuw in 2007: LADA introduceert de Kalina 1118 in Nederland.
LADA biedt met de Kalina 1118 een compleet nieuw model in de compacte middenklasse die rijk uitgerust en zeer voordelig geprijsd is. Voor de introductieprijs van € 9.290,- heeft de LADA Kalina standaard o.a. een 1.6 4-cilinder motor, stuurbekrachtiging, 2 airbags, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen vóór, boordcomputer etc. etc.

Lada Kalina hatchback: budget-auto 
In 2007 hebben we de ´nieuwe´ Lada Kalina in ons land mogen verwelkomen. De Nederlandse importeur vertelde trots dat er verschillende varianten van deze budget-auto op de markt zouden komen. Na de sedan volgt nu de vijfdeurs hatchback. En wellicht ook een budget-GTi.

De Kalina sedan doet het voor Lada begrippen erg goed in Nederland. “Tot op dit moment hebben wij al ruim 200 orders genoteerd, en dat is een verviervoudiging ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, de zaken gaan dus goed,” aldus Roelof Noordman, directeur van Lada Holland. “Met de komst van de nieuwe Kalina vijfdeurs hatchback, die wij in juni in ons land verwachten, wordt het Lada-modelprogramma belangrijk uitgebreid en zullen wij een nieuwe doelgroep aanspreken."

Net geen tien mille
De standaarduitrusting van de Kalina omvat onder andere airbags voor de bestuurder en voorpassagier, stuurbekrachtiging, een boordcomputer, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale portiervergrendeling met afstandbediening en in carrosseriekleur meegespoten bumpers. De importeur heeft een instapprijs vastgesteld van net geen tien mille; de Kalina hatchback kost namelijk 9.895 euro.Onder de kap ligt, net als in de sedan een 1.6 liter motor met een vermogen van 82 pk en een koppel van 122 Nm, waarmee een topsnelheid van 165 km/u tot de mogelijkheden behoort.

Toekomst
De modelreeks van de Kalina wordt over enige tijd uitgebreid met een derde versie, namelijk een stationwagon. Verder onderzoekt de importeur de mogelijkheid om een Nederlandse GTi-versie van de Kalina vijfdeurs op de markt te brengen. Een budget-GTi lijkt ons zo gek nog niet… 

Klik hier voor de technische specificaties van de LADA Kalina

Lada Niva: De Niva is back!