Vakgarage steunt Rode Kruis 

Veilig onderweg met Vakgarage & Rode Kruis. Wanneer u uw auto voor een onderhoudsbeurt bij Vakgarage langs brengt vanaf 1 april ontvangt u bij Vakgarage een gratis Rode Kruis EHBO set. Per uitgegeven EHBO set doneert Vakgarage € 0,40 aan Rode Kruis. 

Deze actie loopt van 8 april tot en met 30 september 2019 en is geldig zolang de voorraad strekt.

Maak direct een afspraak

Besteding van de opbrengsten

Hoe wordt de donatie van Vakgarage besteed? Het Nederlandse Rode Kruis besteedt het bedrag aan evenementenhulp en bij hulp in noodsituaties. Een kettingbotsing, plotseling noodweer tijdens een festival, een grote brand of een ongeluk bij een sportevenement. Jouw EHBO set zal bijdragen aan een goede voorbereiding, opleiding en uitrusting van de vrijwilligers die hulp in Nederland verlenen.
Het geld wordt bijvoorbeeld besteed aan: Opleidingen voor vrijwillige hulpverleners, een training over de opvang van evacués, EHBO-cursussen of een opleiding tot evenementenhulpverleners. Daarnaast herkenbare, professionele en veilige kleding voor bijna 8000 vrijwillige hulpverleners, hesjes, speciale (beschermende)jassen, (fiets)broeken, truien en shirts, speciale schoenen en handschoenen voor de EHBO-bike-teams en andere noodhulp en evenementenvrijwilligers.

 

Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, tijdens een hardloopwedstrijd of festival. Maar ook ver weg. Mensen die dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen voor geweld in hun dorp, of wiens huis is weggevaagd door een modderstroom. Het Rode Kruis staat voor iedereen klaar. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is er altijd iemand in de buurt. Om te helpen als dat nodig is.

Wat kunt u doen?

Vakgarage steunt Rode Kruis, maar u kunt ook helpen. Word donateur, meld u aan als vrijwilliger, maak als docent gebruik van ons lesmateriaal of ga als bedrijf een partnership aan. Steun ons met een kleine of grote gift of met uw expertise, tijd en talent.

Wat kunt u doen?